ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO

IlmaLÄMPÖPUMPUN HUOLTO Kemi, Tornio ja Pohjois-Suomi

HarWatt Oy tarjoaa ammattitaitoista ilmalämpöpumppujen huoltoa alueella Kemi, Tornio, Rovaniemi, Oulu ja koko Pohjois-Suomi.

Oikein toimiakseen tarvitsee ilmalämpöpumppu säännöllisesti huoltaa. Mikäli huollot laiminlyödään, ilmalämpöpumpun teho alkaa laskea ja siten energiatehokkuus kärsiä. Säännöllisellä ilmalämpöpumpun huollolla voit pidentää merkittävästi lämpöpumpun käyttöikää. Huoltoväliä voidaan pidentää merkittävästi mikäli ilmalämpöpumppu puhdistetaan säännöllisesti. 

HarWatt Oy tarjoaa ammattitaitoiset ilmalämpöpumppujen huollot Kemin, Tornion, Rovaniemen, Oulun ja koko Pohjois-Suomen alueella. Mikäli sinulla ei ole vielä ilmalämpöpumppua tai se on tullut elinkaarensa loppuun - tutustu ilmalämpöpumppujen myyntiin ja asennukseen. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme sinua mielellämme! 

IlmaLÄMPÖPUMPUN HUOLTO ITSE

Ilmalämpöpumpulle tehtäviä huoltotöitä, mitä voit tehdä ilmalämpöpumpullesi pidentääksesi sen elinkaarta ja varmistamalla oikean toimivuuden.

- Sisäyksikön karkeasuodattimien puhdistuksen
- Ulkoyksikön puhtaanapito
- Toiminnan testauksen lämmitys ja jäähdytys käytöllä. 

AMMATTILAISELLE JÄTETTÄVÄT HUOLTOTYÖT

Ammattilaisen tekemän huollon väliä suositellaan tyypillisesti tehtäväksi 2-4 vuoden välein. Huoltovälin pituuteen voit vaikuttaa puhdistamalla ja huoltamalla lämpöpumppua itse säännöllisesti. 

- Ilmalämpöpumpun sisäyksikön desinfiointi ja lamellien puhdistamisen. 

Mikäli ilmalämpöpumppuun tulee vikaa, se ei toimi oikein tai sen lämmitys / jäähdytys teho on laskenut ota silloin yhteyttä huoltoon.

PYYDÄ TARJOUS >>

ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO KEMI, TORNIO JA POHJOIS-SUOMI

Tarjoamme kaikkien merkkien ilmalämpöpumppujen huolto alueella Kemi, Tornio, Ylitornio, Simo, Keminmaa, Tervola, Oulu, Rovaniemi, Haukipudas, Ii, Pudasjärvi, Ranua, Liminka, Kempele, Tyrnävä, Muhos, Ylikiiminki, Kiiminki ja lähialueet.